Bilbolaget Norrbotten

Nordiska Bil AB och Eriksson Bil i Norr AB verkar från 1 januari 2018 under det gemensamma varumärket Bilbolaget. Sammanslagningen innebär att det gemensamma bolaget, Bilbolaget Norrbotten AB, bedriver personbilsverksamhet i hela Norrbotten vid befintliga anläggningar i Arvidsjaur, Boden, Gällivare, Kalix, Kiruna, Luleå och Piteå.

Sammanslagning kommer att gynna våra kunder och samarbetspartners i Norrbotten. Det är två bolag med samma värderingar, lång erfarenhet av bilhandel i länet, som nu kan erbjuda kunder tydlig närvaro i hela Norrbotten. Som kund kan du efter årsskiftet vända dig till en och samma aktör på flera orter för kompletta lösningar för allt som rör bilägandet.

Både Eriksson Bil i Norr AB och Nordiska Bil ägs av Persson Invest, en av Sveriges största privata Volvohandlare med säte i Östersund. Person Invest bedriver även bilhandel under varumärket Bilbolaget i exempelvis Umeå och Östersund.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och hoppas att ni, precis som vi, kommer att uppleva fördelarna med ett länstäckande Bilbolag.

 

 

Service
Erbjudanden
Begagnade bilar
Glasreparationer
Volvofinans