ledigatjanster

Skadetekniker till vårt skadecenter i Luleå

Vill du jobba för Norrbottens största bilföretag och vara del av ett härligt gäng? Då är detta ett jobb för dig.

I rollen som skadetekniker kommer dina arbetsuppgifter att bestå av reparationer av krockskadade personbilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning. Som skadetekniker ansvarar du för att reparationen utförs på ett säkerhets- och kvalitetsmässigt riktigt sätt. Därför vill vi att du har fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet inom området. För oss är det viktigt med välutbildad personal vilket medför att du kommer att få ta del av kurser och utbildningar hos våra generalagenter.

Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter kunden i fokus och har god samarbetsförmåga. Du är även noggrann och strukturerad. B-körkort är ett krav.

Har du frågor?
Kontakta Tomas Stenudd på tel 0920-20 32 83 eller via e-post tomas.stenudd@nordiskabil.se. Facklig representant Jonas Stenman, tel 0911-22 12 62.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 26 september 2017. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan skickas via e-post till tomas.stenudd@nordiskabil.se. Märk ansökan med ”Skadetekniker”.

Välkommen in med din ansökan!