subpage_volvokortet

Med ett Volvokort från Nordiska Bil samlar du hela ditt bilägande på ett ställe och du har alltid tillgång till aktuell, klar och tydlig information om dina bilkostnader. Du kan använda kortet i butik, verkstad, tvätt och när du tankar. Alla dessa bilutgifter kan sedan samlas på en enda faktura som du betalar månadsvis. Volvokortet har ingen årsavgift och är i övrigt avgiftsfritt. Har du inget Volvokort är du välkommen in till oss så ordnar vi ett direkt!

5 fina fördelar när du betalar med kortet hos oss:

1. Du får 5 % rabatt på verkstadsarbete och butiksinköp (gäller privatpersoner) när du betalar med ditt Volvokort från Nordiska Bil. Gäller i våra verkstäder och butiker kan ej kombineras med andra specialpriser eller erbjudanden.

2. Med Volvokort från Nordiska Bil blir det billigare att ta hand om din bil. Vi erbjuder 20% tvätt rabatt. Rabatten gäller i automattvätten och när du tvättar din bil i vår miljöanpassade tvätt gör du även miljön en tjänst.

3. När du handlar i butiken eller lämnar bilen till verkstaden har du möjlighet att be om att få köpbeloppet uppdelat på 4 månader räntefritt utan avgifter. Då får du 1/4 av beloppet uppfört på var och en av de kommande fyra månadernas kontoutdrag. För några produkter i Volvobutiken erbjuds utökad tid för räntefri delbetalning. Ett räntefritt köp kan du när som helst omvandla till vanligt kreditköp. I det fallet betalar du givetvis ränta på den utnyttjade krediten.

4. När du betalar med ditt Volvokort hos oss eller på Tanka får du alltid 1% av summan i bonus. När du når 5 000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i vår butik, i verkstaden samt även lösa in mot drivmedel via appen CarPay när du tankar på Tanka. Handlar du med kortet utanför Volvo- och Renaulthandeln får du 0,5 % i bonus på alla dina köp.

5. Med Volvokort från Nordiska Bil får du alltid 10 öre/liter i rabatt på bensin, etanol och diesel när du tankar hos oss.

 

CarPay  – för en enklare bilekonomi 

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se.

 

Ansök om Volvokort